top of page
Kunstwerk op maat

Heb je een specifieke wens en wil je graag een 'Kunstwerk op maat' laten maken?

Dan bespreek ik graag je idee en de mogelijkheden. Dit kan telefonisch, via mail of via afspraak in het atelier. Zowel portretten als iets abstractere werken zijn mogelijk.

Ik sla met veel plezier eens een creatieve zijweg in en neem graag uitdagingen aan maar ik blijf natuurlijk trouw aan mijn stijl. Je snuistert best al eens in mijn portfolio om deze stijl te ontdekken...

Portret in opdracht 'The bright side'.jpg

Een portret laten maken?

Jezelf of iemand waarvan je houdt laten vereeuwigen op doek heeft iets magisch.

Het is uniek, waardevol en tijdloos.

Het portret wordt vaak een blikvanger in huis en ik vind het dan ook uiterst belangrijk om niet alleen een treffende gelijkenis van de persoon maar ook het karakter en de energie van de persoon weer te geven in een portret.

Een portret is voor mij pas geslaagd als mensen de geportretteerde of zichzelf herkent en als het iets teweeg brengt

Er valt heel wat te kiezen bij een portret zoals het formaat, de stijl, de techniek, enkel het hoofd of een volledige figuur, extra elementen, kleuren, sfeer,...

Ik help en adviseer je graag bij deze keuzes in een persoonlijk gesprek of via mail/telefoon waar we op zoek gaan naar de beste invulling voor je wensen en idee.

Zo kan je bv. een portret laten maken met een onderliggende boodschap waar je veel waarde aan hecht of een portret in een bepaalde houding, een klassiek portret, een portret die qua kleur perfect is afgestemd op je interieur, een portret gecombineerd met tekst, enz.

 

Eenmaal we het idee besproken hebben, maken we een afspraak voor een korte fotoshoot waar we enkele referentiefoto’s nemen. Indien dit niet mogelijk is, kunnen we ook bestaande foto’s overlopen die als referentiefoto ‘s kunnen dienen.

Daarna ga ik aan de slag om een eerste studie te maken. In deze eerste schets krijg je een beeld van de compositie, houding, eventuele elementen en kleuren. We bespreken deze schets grondig en dit vormt dan de basis voor het definitieve werk.

De prijs van een portret wordt bepaald door verschillende factoren zoals het formaat, aantal personen die er op komen te staan, techniek, details van kledij, achtergrond, enz. Ik heb een aantal richtprijzen opgemaakt voor de verschillende technieken waarin ik portretten maak. Indien je graag deze inlichtingbrochure ontvangt, klik dan hier.

Indien je vragen of een idee hebt i.v.m. een portret of kunstwerk op maat, neem dan zeker eens contact op! Ik beantwoord met plezier je vragen of denk graag verder mee over je kunstzinnig idee.

 

bottom of page