top of page

DRAWING@ - BARBARA CNOCKAERT 

 

 

Inschrijvingsvoorwaarden en betaling voor lessen workshops

​De inschrijving voor een workshop of  lessenreeks gebeurt door op de website in te schrijven via het inschrijvingsformulier. Hiermee geef je ook aan akkoord te zijn met onderstaande voorwaarden.​
​Je bent pas ingeschreven als:

 • je een bevestigingsmail ontvangt met verdere gegevens en instructies voor de betaling

 • het volledige bedrag voldaan is.

Als een workshop of lessenreeks volzet is, kom je op de wachtlijst. Mocht er een plaats vrij komen, wordt er contact met jou opgenomen.

 

Annulatie Voorwaarden

 • Annulering workshop door deelnemer (ongeacht de reden)
  ​​Bij annulatie door de deelnemer tot 2 weken op voorhand, wordt een administratiekost van 25 euro afgehouden en wordt het resterende saldo teruggestort.
  Bij annulatie minder dan 14 dagen op voorhand kan geen inschrijvingsgeld meer terugbetaald worden.
  Je kan een vervanger aanbrengen mits dit op voorhand duidelijk gecommuniceerd wordt via e-mail naar info@barbaracnockaert.com met vermelding van gegevens vervanger. 

 • Annulering/ verplaatsing van een  workshop door Barbara Cnockaert 
  De workshops en lessen vinden alleen plaats mits er minimaal 2 à 3 deelnemers zijn. Bij onvoldoende inschrijvingen kunnen de lessen of workshop geannuleerd worden. Mocht een workshop of lessenreeks niet plaatsvinden of worden uitgesteld dan ontvang je daarvan uiterlijk 5 dagen voor aanvang bericht en wordt het inschrijvingsgeld integraal terugbetaald.

Indien een workshop of lessenreeks buiten doorgaat kan deze door slechte weersomstandigheden verplaatst worden. Dit gebeurt enkel indien het weer niet toelaat om buiten te  kunnen tekenen door felle wind, regen, hagel,… Hiervan wordt je de dag zelf per mail verwittigd en wordt er een nieuwe datum voorgesteld.
​Barbara Cnockaert kan, tot uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de workshop, de datum van een workshop wijzigen. De deelnemers worden hiervan op de hoogte gesteld via email en hebben de mogelijkheid de workshop kosteloos zich in te schrijven op een andere moment of te annuleren.

 

Aansprakelijkheid
Barbara Cnockaert is niet verantwoordelijk voor bevuilde of beschadigde eigendommen en zal eventuele schade niet vergoeden.

Barbara Cnockaert is niet verantwoordelijk voor materiële of lichamelijke schade veroorzaakt door ongevallen voor, tijdens of na de workshop.

 

 

Het niet kunnen bijwonen van een les

Als je vanwege ziekte of andere verplichtingen een workshop of een les uit een reeks mist, is er geen mogelijkheid om deze in te halen.
Bij voortijdig beëindigen van de lessenreeks of bij het missen van een of meerdere  lessen blijft altijd het volledige cursusgeld verschuldigd. 

 

Tekenmateriaal

Tijdens de workshops en lessen is het nodige tekenmateriaal  ter beschikking, er kunnen echter afspraken gemaakt worden rond het meebrengen van specifiek materiaal indien nodig.

Eigen tekenmaterialen mogen steeds meegebracht worden maar zijn de verantwoordelijkheid van de deelnemer.

De deelnemers dragen goed zorg van de materialen en nemen geen materialen mee naar huis met uitzondering van ‘bewerkte’ materialen zoals tekeningen op papier, schetsboeken,… en eindresultaten van een workshop of les (bv. tekening in kader, afgewerkte schildersdoek,…).

 

Drawing@ - Barbara Cnockaert 

Wannegemstraat 50 – 9750 Huise
info@barbaracnockaert.com

0486/26 38 35

BE0547.962.205

.

bottom of page