Drawing @ the woods
Woods.jpg

Beleef een magisch me-time moment in het bos waar tekenen vermengd wordt met de kracht en rust van de natuur. We nemen een lekker bosbad (en nee ik bedoel geen letterlijk bad dus je hoeft de badolie niet mee te nemen ;) en staan even stil rond een thema die belangrijk is voor je positieve mindset.

Van hieruit vertrekken we om te tekenen in het bos. Ieder op zijn niveau, naar eigen kunnen en interesse qua materiaal. Het is niet nodig een rijke tekenervaring te hebben, een portie nieuwsgierigheid en bakken goesting is meer dan voldoende! Na het tekenen is er tijd voor een afsluitmoment met een hapje en een drankje en ga je met opgeladen batterijtjes naar huis.

In Drawing@thewoods snijden we telkens een bepaald thema aan, een thema waar we even bij stilstaan en waaruit we vertrekken om te tekenen. Deze thema’s variëren en staan telkens vermeld bij de verschillende Drawing@thewoods workshops. 

Praktische info

Wanneer

Zaterdag 4/6 – 13u tot 15u30 - Thema: Imperfectie

Zondag 19/6 – 13u tot 15u30 - Thema: Balans

Zondag 10/7 – 13u tot 15u30 - Thema; Groei en bloei

Waar

Lozerbos in Kruisem

We spreken af op de parking aan De Zandvlooi, Passionistenstraat 48, 9770 Kruisem

Prijs

€ 45 per persoon per workshop 

Wat breng je mee?

  • Een grote handdoek, dekentje of kleine kampeerstoel om op te zitten

  • Een schetsboek of tekenblok

  • Enkele basistekenmateriaal zoals schetspotloden, gom, slijper, stiftjes,… en eventueel ander tekenmateriaal waar je graag mee tekent. 

  • Een portie nieuwgierigheid en goesting ;)