IMG_8646
IMG_8646

press to zoom
IMG_8648
IMG_8648

press to zoom
IMG_8653 (2)
IMG_8653 (2)

press to zoom
IMG_8646
IMG_8646

press to zoom
1/4

In deze vreemde tijden waar de corona-maatregelen mensen in bubbels houdt en contact met je dierbaren schaars wordt, werd dit nieuwe project

 'ART TO SEND'  geboren. Laten weten dat je iemand waardeert en graag ziet, dat je iemand graag zou vastpakken en hen zeker niet wil loslaten. Hiervoor is ‘Art to send’ de ideale oplossing.

 

Je kan iemand een kleine tekening of schilderij toezenden als leuke verrassing of cadeau. De kunstwerkjes worden op maat gemaakt a.h.v. een persoonlijke foto. Een waardevol geschenk om te koesteren. Fantastisch om te geven en nog fantastischer om te ontvangen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

1.     Stuur je gegevens door via het contactformulier.

2.     Ik neem zo snel mogelijk contact met je op via mail en ik zal je vragen om een foto door te sturen om te gebruiken voor de tekening of het schilderij.    We bespreken ook de verschillende mogelijkheden, stijl en budget.

3.     Dan is het aan mij en ga ik aan de slag!

4.     Als het kunstwerkje klaar is, stuur ik je een foto door van het werk en ik zend het naar de gekozen ontvanger. Je kan ook nog een boodschap toevoegen die ik op het kaartje schrijf.

 

Goed om te weten!

Je kan kiezen voor een tekening/schilderij op doek of op papier (ingekaderd)

Je pakketje wordt verzonden in een brievenbusdoos, de ontvanger dient dus niet thuis te blijven om het te ontvangen.

Voor ‘Art to send’ gelden lagere prijzen dan ik normaal hanteer, je kan al vanaf € 85 een kunstwerkje laten maken en de verzendkosten zijn gratis.

De levertijd hangt af van de drukte maar reken toch op 1 à 2 weken