IMG_2366 (002).jpg

WELKOM! Al van kleins af aan kon je me vinden tussen de tekenpotloden, verf en ander creatief gespuis. Het was dan ook snel beslist dat een kunstopleiding mijn ware ‘redding’ zou zijn. Ik studeerde eerst Artistieke Vormgeving aan het St-Lucas te Gent en daarna volgde ik een opleiding Vrije grafiek aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Gent.

Kunst is voor mij een manier van zijn en denken. Ik kan me ook moeilijk een leven voorstellen zonder creëren. Mijn schilderijen en tekeningen doen me stilstaan. Stilstaan bij wat me raakt, wat ik leer en wat ik voel. Het is mijn ontsnappingsroute in de hectiek van het dagelijks leven. Ieder werk draagt dan ook een verhaal met zich mee. Subtiel. Omdat ik graag de vrijheid aan jou laat om er een persoonlijke interpretatie aan te geven.

Mijn inspiratie haal ik vooral uit mijn passie voor mensen en hun denken maar ook uit de beproevingen van het leven, mijn stilstaan-momenten, boeiende gesprekken en klevende bedenkingen.

Onder de rubriek PORTFOLIO vind je mijn figuratieve schilderijen en tekeningen in potlood, houtskool of pastel.  

De werken kan je bezichtigen op verschillende tentoonstellingen en beurzen maar ook op afspraak in mijn atelier.

Naast de originele werken, die je terugvindt in de portfolio, kan je ook een gelimiteerde editie ARTPRINTS aankopen. Deze professionele Artprints (van superieure kwaliteit trouwens) zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.

Ook voor OPDRACHTEN zoals een portret, muurschildering, schilderij of houtskooltekening kan je bij mij terecht.. Neem gerust contact op  en dan overleggen we de stijl, materiaal, deadline en budget.

Wil je MEER WETEN en op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hier in en ga mee op kunstavontuur!