The inner smile - Artprint op papier
The inner smile - Artprint op papier

press to zoom
Wintersleep - Art print op plexy of dibound
Wintersleep - Art print op plexy of dibound

press to zoom
The inner smile - Artprint op papier
The inner smile - Artprint op papier

press to zoom
1/2

Wist je dat ik eerst heel wat twijfels had over Artprints? Deze twijfels zijn ondertussen gesmolten als sneeuw voor de zon want de sublieme kwaliteit en uiterst verzorgde afwerking hebben me helemaal over de streep getrokken! 

Naast de originele werken, die je terugvindt in de portfolio, kan je dus ook een gelimiteerde editie Artprints aankopen. Deze professionele Artprints (van superieure kwaliteit trouwens) zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Van ieder werk worden er maximaal 20 Artprints gemaakt en verkocht. Zo blijven de werken exclusief en wordt ook het originele werk opgewaardeerd.

Iedere print wordt vergezeld van een 'certificaat van echtheid', wordt gesigneerd en voorzien van het serienummer in zijn reeks.

 

Hieronder vind je een overzicht van de meest gekozen materialen:

FINE ART PRINT OP PAPIER:

Hahnemuhle German Etching paper:

Dit extra zware papier is fluweelachtig glad met een fijne oppervlaktestructuur. German Etching is een van de meest populaire media over de hele wereld voor artwork en fotografie.

Hahnemuhle Photo Rag Bright White paper:

Photo Rag Bright White is de eerste keuze voor gebruikers die de voorkeur geven aan een helder wit katoenen papier.

ART PRINT DIBOND (zijdeglans):

Voor een artwork met een moderne uitstraling! Dibond is krimp- en rekvrij en een oersterk materiaal. De print wordt vervaardigd op 220 grams, hoogwaardig fotopapier. Vervolgens krijgt de foto nog een beschermende zijdeglans laminaat. 

ART PRINT PLEXY MAT (anti-reflex):

De print wordt verlijmt achter mat (anti reflex) plexiglas en gekleefd op dibond, een aluminium sandwichpaneel met kunststof kern. Door een anti-reflex plexiglas voor de foto te verlijmen, wordt alle spiegeling uit de foto weggenomen.

 

GOED NIEUWS! IN DE MAAND MEI KRIJG JE 10% KORTING OP JE BESTELLING VAN EEN ARTPRINT!

 

De uitgebreide info over Artprints vind je in de infobrochure of contacteer me gerust.